Гривни от медицинска стомана

Покажи:
Сортирай по:

Гривна Color Rain

Гривна от Медицинска Стомана Color RainНещо с което да освежите тоалета си. Красива, разноцветна гривна изработена от медицинска стомана, със сертификат за качество. Подходяща за слънчевите дни.Дължина: 23смВисулки: 2см..

26.00лв
Гривна My Heart Не е в наличност

Гривна My Heart

Гривна от Медицинска Стомана "My Heart"Нежна гривна изработена от най-висок клас медицинска стомана (316L) и декорирана с малко сърце. Лесно се комбинира с различни тоалети, което я прави подходяща както за ежедневно носене, така и за по-официални поводи.Обиколка: 21смДиаметър: 6,00 см..

32.00лв

Гривна B-Fly

Гривна от Медицинска Стомана "B-Fly"Изчистена гривна изработена от най-висок клас медицинска стомана (316L). Стои изключително нежно и е подходяща за комбинация както с ежедневен така и с вечерен тоалет. Тази нежна гривна ще освежи Вашата визия и ще Ви кара да се чувствате съвършена винаги, когато я носите.Дължина: 18 + 5 см..

26.00лв
Гривна B-Fly Gold -47%

Гривна B-Fly Gold

Гривна от Медицинска Стомана "B-Fly Gold"Гривна декорирана с висулка-пеперудка и изработена от най-висок клас медицинска стомана (316L). Стои много нежно и определено ще Ви накара да се почувствате специална. Лесно се комбинира с различни тоалети, което я прави подходяща за носене както през ежедневието, така и за специални поводи.Дължина: 25 см (регулируема)Паперудка: 1,10 см..

49.00лв 26.00лв
Гривна B-Fly Silver -19%

Гривна B-Fly Silver

Гривна декорирана с висулка-пеперудка и изработена от най-висок клас медицинска стомана (316L). Стои много нежно и определено ще Ви накара да се почувствате специална. Лесно се комбинира с различни тоалети, което я прави подходяща за носене както през ежедневието, така и за специални поводи.Дължина: 25 см (регулируема)Паперудка: 1,10 см..

32.00лв 26.00лв

Гривна Baby Love

Гривна от Медицинска Стомана "Baby Love"Изчистена гривна изработена от най-висок клас медицинска стомана (316L). Стои изключително нежно и е подходяща за комбинация както с ежедневен така и с вечерен тоалет. Тази нежна гривна ще освежи Вашата визия и ще Ви кара да се чувствате съвършена винаги, когато я носите.Дължина: 18 + 5 см..

26.00лв
Гривна Bangle Не е в наличност

Гривна Bangle

Гривна от Медицинска Стомана "Bangle"Класическа, цяла гривна с опесъчена повърхност, изработена от най-висок клас медицинска стомана (316L). Стои много ефектно в комбинация с вечерна рокля, но разбира се може спокойно да я комбинирате и с ежедневния си тоалет.Диаметър: 6,5 см..

25.00лв

Гривна Design

Гривна от Медицинска Стомана DesignГривна изработена от най-висок клас медицинска стомана (316L) и украсена с геометрични висулки. Малък детайл, който ще завърши Вашия тоалет и ще Ви накара да се почувствате съвършена. Гривна Design е подходяща за носене както през ежедневието, така и за някой по-специален повод.Дължина: 20 см..

29.00лв

Гривна Disco Blue

Гривна от Медицинска Стомана "Disco Blue"Гривна изработена от медицинска стомана със сертификат за качество. Украсена с циркониеви кристали и топчета шамбала.Дължина: 21.00 cmТопчета: 1.00см..

26.00лв
Гривна E-Heart Не е в наличност

Гривна E-Heart

Гривна от Медицинска Стомана E-HeartНежна гривна изработена от най-висок клас медицинска стомана  (316L) и украсена с малки кристали CZ. Стои много елегантно и лесно се комбинира с различни тоалети. Гривна E-Heart ще завърши Вашата визия и ще Ви зарежда с настроение и положителни емоции всеки път, когато я усетите на ръката си.Дължина: 18 + 5 см..

32.00лв
Гривна Estreya Heart New

Гривна Estreya Heart

Гривна от Медицинска Стомана "Estreya Heart"Нежна гривна изработена от най-висок клас медицинска стомана (316L) и декорирана с малко сърце. Лесно се комбинира с различни тоалети, което я прави подходяща както за ежедневно носене, така и за по-официални поводи.Обиколка: 21смДиаметър: 6,00 см..

32.00лв
Гривна Estreya Love New

Гривна Estreya Love

Гривна от Медицинска Стомана "Estreya Love"Нежна гривна изработена от най-висок клас медицинска стомана (316L) и декорирана с малко сърце. Лесно се комбинира с различни тоалети, което я прави подходяща както за ежедневно носене, така и за по-официални поводи.Обиколка: 21смДиаметър: 6,00 см..

32.00лв

Гривна Fatima Silver

Гривна от Медицинска Стомана Fatima SilverЕдна нежна и красива гривна декорирана с висулки Fatima. Изработена е от най-висок клас медицинска стомана (316L). Лесно се комбинира с различни тоалети. Може да я носите в ежедневието си, а също и да я комбинирате с вечерната Ви рокля.Диаметър: 6-7 смВисулки: 1.50 см..

32.00лв
Гривна Gold Tangle -28%

Гривна Gold Tangle

Гривна от Медицинска Стомана Gold TangleЕлегантна гривна изработена от най-висок клас медицинска стомана (316L). Стои много стилно и е страхотен избор за комбинация с вечерна рокля. Но разбира се, може спокойно да я съчетаете и с ежедневен тоалет. Гривна Gold Tangle ще разкрасява китката Ви и ще Ви кара да се чувствате неотразима, където и да сте.Дължина: 20 смШирина: 2.00 см..

32.00лв 23.00лв
Гривна Goldilocks -28%

Гривна Goldilocks

Гривна от Медицинска СтоманаGoldilocksИзработена от най-висок клас медицинска стомана (316L). Гривна Goldilocks ще завърши Вашия тоалет и ще Ви накара да се почувствате съвършена. Изчистения и класически стил на гривната я правят много лесна за комбиниране с различни тоалети и може да я носите навсякъде. Тя винаги ще повдига Вашето настроение и ще Ви зарежда с положителни емоции, всеки пък когато я усетите на ръката си.Дължина: 17 + 4 см..

32.00лв 23.00лв

Гривна Lady Cuff

Гривна от Медицинска Стомана "Lady Cuff"Елегантна гривна изработена от най-висок клас медицинска стомана (316L). Изчистения и класически стил я правят лесна за комбиниране както с ежедневен тоалет, така със строго официална черна рокля. Може да сложите гривната Lady Cuff за всеки повод, а тя ще Ви зарежда с настроение и положителни емоции всеки пък когато я усетите на ръката си.Дължина: 17 смДиаметър: 6 см..

32.00лв
Гривна Minimal -15%

Гривна Minimal

Гривна от Медицинска Стомана "Minimal"Ето един прекрасен начин да изпъкнете. Красива спортно-елегантна гривна изработена от медицинска стомана със сертификат за качество. Материалът е издръжлив, антиалергичен и дори след дълги години носене, гривната ще изглежда като нова.Дължина: 21смШирочина: 1,2см..

26.00лв 22.00лв
Гривна My Queen -29%

Гривна My Queen

Гривна от Медицинска Стомана My QueenИзящна гривна, подходяща както за разходка в парка, така и за специален повод. Изработена е от медицинска стомана със сертификат за качество и е украсена с микро-кристали цирконий. Материалът е антиалергичен, не променя цвета си и ще Ви позволи дълги години да се радвате на новата си гривна.Дължина: 20смЕлемент: 2см..

28.00лв 20.00лв

Гривна Night Star

Гривна от Медицинска Стомана"Night Star"Нежна гривна изработена от най-висок клас медицинска стомана (316L). Декорирана е с различни висулки, които ще усещате по-ръката си и ще Ви зареждат с позитивни емоции през цялата година. А лятото може да разнообразите и да я носите на глезена си, също стой много ефектно.Дължина: 21 см..

28.00лв

Гривна Spring Love

Нежна гривна изработена от най-висок клас медицинска стомана (316L). Декорирана е с различни висулки, които ще усещате по-ръката си и ще Ви зареждат с позитивни емоции през цялата година. А лятото може да разнообразите и да я носите на глезена си, също стои много ефектно.Дължина: 20 см..

26.00лв

Гривна String

Гривна от Медицинска Стомана - StringИзключително нежна гривна изработена с черно въженце и елементи от най-висок клас медицинска стомана в розово златен цвят. Украсена е с прозрачен кристал CZ. Стои много ефектно в комбинация с черна рокля, но можете лесно да я съчетаете и с ежедневния си тоалет.Дължина: 17 + 5 смКристал: 0,20 см..

25.00лв

Гривна Triply

Гривна от Медицинска Стомана "Triply"Изчистена гривна изработена от най-висок клас медицинска стомана (316L). Стои разкошно в комбинация с вечерна рокля, но също така може да я добавите и към ежедневния си тоалет.Дължина: 23 смШирина: 1,20 см..

26.00лв
Гривна Twisted Не е в наличност

Гривна Twisted

Една различна гривна изработена от най-висок клас медицинска стомана (316L). Изчистената и семпла визия на гривната я правят страхотен избор за комбинация с вечерен тоалет, но разбира се, може спокойно да я носите и в ежедневието. Нашата гривна Twisted ще ви зарежда с настроение всеки път, когато я усетите на ръката си.Диаметър: 6 - 8 см (регулируем)..

32.00лв

Гривна USA

Гривна от Медицинска Стомана "USA"Една нежна и красива гривна декорирана с висулка USA Flag и кристали CZ. Изработена е от най-висок клас медицинска стомана (316L). Лесно се комбинира с различни тоалети. Може да я носите в ежедневието си, а също и да я съчетаете с вечерната Ви рокля.Диаметър: 6-7 смВисулки: 1.50 см..

28.00лв

Гривна Yellow Heart

Нежна гривна за една по-сладка визия. Изработена от медицинска стомана със сертификат за качество. Материалът е антиалергичен и позволява дълги години да се радвате на гривната без да потъмнее. Дължина: 20смСърце: 1см..

24.00лв

Гривна с пеперудка изработена с тънки черни въженца и медицинска стомана

Гривна от Медицинска Стомана "Butterfly"Красива гривна с въжена верижка, подходяща за ежедневно носене. Изработена от медицинска стомана със сертификат за качество.Дължина: 20смЕлемент: 3см..

22.00лв

Гривна Floral String

Едно нежно допълнение към Вашия тоалет. Гривна Floral String е подходящ избор за всеки повод. Може лесно да се комбинира както с официално, така и с ежедневно облекло. Това я прави перфектното бижу, което винаги да Ви зарежда с настроение и положителни емоции, щом я усетите на ръката си.Дължина: 20см..

22.00лв

Гривна Heart String

Едно нежно допълнение към Вашия тоалет. Гривна Heart String е подходящ избор за всеки повод. Може лесно да се комбинира както с официално, така и с ежедневно облекло. Това я прави перфектното бижу, което винаги да Ви зарежда с настроение и положителни емоции, щом я усетите на ръката си.Дължина: 20см..

22.00лв

Гривна Heart String Gold

Гривна от Медицинска Стомана Heart String GoldЕдно нежно допълнение към Вашия тоалет. Гривна Heart String Gold е подходящ избор за всеки повод. Може лесно да се комбинира както с официално, така и с ежедневно облекло. Това я прави перфектното бижу, което винаги да Ви зарежда с настроение и положителни емоции, щом я усетите на ръката си.Дължина: 20см..

22.00лв

Гривна Heart String Silver

Гривна от Медицинска Стомана "Heart String Silver"Едно нежно допълнение към Вашия тоалет. Гривна Heart String Silver е подходящ избор за всеки повод. Може лесно да се комбинира както с официално, така и с ежедневно облекло. Това я прави перфектното бижу, което винаги да Ви зарежда с настроение и положителни емоции, щом я усетите на ръката си.Дължина: 20см..

22.00лв
Елегантна гривна с прозрачни мъниста изработена от медицинска стомана Не е в наличност

Елегантна гривна с прозрачни мъниста изработена от медицинска стомана

Гривна от Медицинска Стомана Гривна с мъниста, изработена от медицинска стомана със сертификат за качество. Материалът е устойчив и антиалергичен и позволява дълги години да се радвате на бижуто без да потъмнее.Дължина: 21.00смМъниста: 1.00..

24.00лв

Цяла гривна USA с 3 висулки изработена от медицинска стомана

Гривна от Медицинска Стомана USAПодходяща за всеки повод. Изработена от медицинска стомана със сертификат за качество. Материалът е антиалергичен, не променя цвета си и ще ви позволи дълги години да се радвате на новата си гривна.Диаметър: 6смВисулки: 1.50см..

28.00лв
Гривна с малки сърчица за китка или глезен изработена от медицинска стомана -18% Не е в наличност

Гривна с малки сърчица за китка или глезен изработена от медицинска стомана

Нежна грина, подходяща за ежедневието. Изработена от медицинска стомана със сертификат за качество. Материалът е устойчив, антиалергичен и позволява дълги години да се радвате на новата си гривна, без тя да промени цвета си.Дължина: 23.00см..

22.00лв 18.00лв

Нежна гривна за китка или глезен изработена от медицинска стомана

Нежна гривна, подходяща за ежедневието. Изработена от медицинска стомана със сертификат за качество. Материалът е антиалергичен и издръжлив, което позволява дълги години да се радвате на новата си гривна, без тя да промени цвета си.Дължина: 23.00см..

19.00лв

Цяла гривна Yellow Heart

Гривна от Медицинска Стомана"Yellow Heart"Цяла гривна украсена с две сърца и жълт емайл. Моделът е изработен от най-висок клас медицинска стомана (316L)Диаметър: 6.00смШирочина: 2.00см..

26.00лв
Гривни от медицинска стомана

Гривни от Медицинска Стомана

Това е нашата неповторима колекция от дамски гривни изработени от медицинска стомана. Внимателно подбрахме моделите, така че да може лесно да ги комбинирате както с ежедневно, така и с официално облекло, за да са подходящи за всеки повод.

В процеса на изработка гривните се закаляват, което допълнително гарантира за тяхната здравина и устойчивост. Също така, характерно за бижутата изработени от медицинска стомана е, че имат невидим, оксиден слой от хром, който обгръща цялата повърхност на бижуто и го прави много по-устойчиво на драскотини, в сравнение с други метали като злато, сребро и т.н. Същият този слой предпазва нашите гривни от корозия (потъмняване на цвета, ръждясване) и гарантира, че Вашето ново бижу винаги ще пази своя първоначален блясък. Всичко това ни дава възможност съвсем отговорно да дадем 2 години гаранция на нашите гривни и на всички наши бижута изработени от медицинска стомана.

Можете да разгледате още Пръстени, Колиета, Обеци и перфектно съчетани Комплекти тук -> Бижута от Медицинска Стомана