Stainless steel Rings

Show:
Sort By:
Пръстен Beyzel Out Of Stock

Пръстен Beyzel

Елегантен пръстен изработен от най-висок клас медицинска стомана (316L) и декориран с коронка от малки кристали CZ. Моделът стои много луксозно и е страхотен избор за комбинация с вечерна рокля. Но разбира се, може спокойно да го комбинирате и с ежедневно облекло. Пръстенът Bayzel ще завърши Вашия тоалет и ще Ви накара да се почувствате съвършена.Ширина: 2,00 см..

25.00лв

Пръстен Classic

Нежен пръстен изработен от най-висок клас медицинска стомана (316L) и украсен с прозрачен кристал CZ. Изчистения класически дизайн Ви позволява лесно да го съчетаете с любима гривна или друг пръстен. Също така може спокойно да го комбинирате както с ежедневно, така и с официално облекло. Моделът Classic ще Ви изпълва с настроение и положителни емоции където и да сте...

22.00лв

Пръстен Classic One

Нежен пръстен изработен от най-висок клас медицинска стомана (316L) и украсен с малък кристал CZ. Изчистения класически дизайн Ви позволява лесно да го съчетаете с любима гривна или друг пръстен. Също така може спокойно да го комбинирате както с ежедневно, така и с официално облекло. Моделът Classic One ще Ви изпълва с настроение и положителни емоции където и да сте...

24.00лв

Пръстен Cocktail

Един красив пръстен изработен от най-висок клас медицинска стомана (316L) и декориран с голям камък котешко око. Камъкът е широк почти 2 см и с него пръстенът трудно остава незабелязан. Моделът Cocktail ще Ви отличи от тълпата и ще Ви накара да се почувствате уникална, предавайки нова елегантност на тоалета Ви.Камък: 1,8 см..

26.00лв

Пръстен Emeld Gold

Класически пръстен изработен от най-висок клас медицинска стомана (316L) и декориран с бял емайл и прозрачен кристал CZ. Моделът стои много елегантно и може лесно да се съчетае както с ежедневно, така и с официално облекло. Пръстенът Emeld Gold ще Ви зарежда с много настроение и положителни емоции всеки път когато го сложите.Ширина: 0,50 см..

22.00лв

Пръстен Emeld Pink

Класически пръстен изработен от най-висок клас медицинска стомана (316L) с розово златен цвят. Декориран е с бял емайл и прозрачен кристал CZ. Моделът стои много елегантно и може лесно да се съчетае както с ежедневно, така и с официално облекло. Пръстенът Emeld Gold ще Ви зарежда с много настроение и положителни емоции всеки път когато го сложите.Ширина: 0,50 см..

22.00лв

Пръстен Eternity

Нежен пръстен изработен от най-висок клас медицинска стомана (316L) и декориран с малки, прозрачни кристали CZ. Моделът стои много елегантно, а многобройните му кристали ще предадат несравним блясък на тоалета Ви. Ширина: 0,30 см..

22.00лв

Пръстен Gold Lay

Стилен пръстен изработен от най-висок клас медицинска стомана (316L) и декориран с малки кристал CZ. Множеството кристали дават на пръстена несравним блясък, който той ще предаде на Вашия тоалет. Моделът Gold Ley е изключително подходящ за комбинация с вечерна рокля, но разбира се може лесно да го комбинирате и с ежедневното си облекло. Той ще Ви зарежда с настроение и положителни емоции всеки пък когато го сложите.Ширина: 1,40 см..

25.00лв

Пръстен Gold Spiral

Стилен пръстен изработен от най-висок клас медицинска стомана (316L) и декориран с малки кристал CZ. Интересния дизайн на пръстена ще Ви отличи от тълпата и ще Ви накара да се почувствате уникална. А кристалите му ще предадат несравним блясък на тоалета Ви. Ширина: 3,00 см..

23.00лв

Пръстен Ice Crystal

Голям пръстен изработен от най-висок клас медицинска стомана (316L) и декориран с голям кристал CZ. Моделът стои много елегантно и е перфектен избор за комбинация с вечерна рокля, но разбира се лесно може да го съчетаете и с ежедневен тоалет. Пръстенът Ice ще Ви предаде несравним блясък и ще Ви зарежда с положителни емоции всеки път когато го сложите.Размери при кристала 3,20 х 1,30 см..

32.00лв

Пръстен Lady Popular

Изящен пръстен с коронка от детайлно изработено сърце. Направен е от най-висок клас медицинска стомана (316L). Моделът Lady Popular е последния детайл, който ще завърши Вашия тоалет и ще Ви накара да се почувствате съвършена.Ширина: 2,30 см..

23.00лв

Пръстен My Flower

Красив пръстен, който ще предаде нежност на визията Ви. Изработен е от най-висок клас медицинска стомана (316L) и е декориран с прозрачен кристал CZ. Пръстенът стои много елегантно и е страхотно допълнение както за ежедневен така и за вечерен тоалет. Той ще Ви зарежда с настроение и положителни емоции всеки пък когато го сложите.Ширина: 1,40 см..

25.00лв

Пръстен Oval

Голям пръстен изработен от най-висок клас медицинска стомана (316L) и декориран с прозрачни кристали CZ. Моделът стои много елегантно и е перфектен избор за комбинация с вечерна рокля, но разбира се лесно може да го съчетаете и с ежедневен тоалет. Пръстенът Oval ще Ви предаде несравним блясък и ще Ви зарежда с положителни емоции всеки път когато го сложите.Ширина: 2,10 см..

28.00лв

Пръстен Silver Crown

Красив пръстен изработен от най-висок клас медицинска стомана (316L) и декориран с прозрачен кристал CZ. Класическия дизайн на пръстена Ви позволява лесно да го съчетаете с любимата си гривна или с друг пръстен. Също така, можете спокойно да го комбинирате както с ежедневен така и с официален тоалет. Пръстенът Silver Crown ще Ви зарежда с настроение и положителни емоции всеки пък когато го сложите.Ширина: 1,20 см..

25.00лв

Пръстен Star Dust

Дамски пръстен изработен от най-висок клас медицинска стомана (316L) с опесъчена повърхност. Декориран е с един малък прозрачен кристал CZ. Този пръстен ще се съчетае перфектно с Вашия тоалет и ще повдига настроението Ви през целия ден...

22.00лв

Пръстен Tangle

Красив пръстен с изящен дизайн. Изработен от най-висок клас медицинска стомана (316L) и декориран с малки, прозрачни кристали CZ. Пръстенът е голям и няма как да остане незабелязан, а интересния му дизайн ще Ви отличи от тълпата и ще Ви накара да се почувствате уникална. Пръстенът Tangle ще Ви зарежда с настроение и положителни емоции всеки път когато го сложите.Ширина: 3,00 см..

29.00лв

Пръстен Tear Black

Красив пръстен изработен от най-висок клас медицинска стомана (316L) и декориран с голям, черен кристал CZ. Класическия дизайн на пръстена позволява лесно до го съчетаете с любима гривна или друг пръстен. Големината на кристала е почти 2 см и няма как да остане незабелязан. Той ще предаде на тоалета Ви несравним блясък и ще Ви накара да се почувствате съвършена и уникална.Кристал: 1,80 см..

27.00лв

Пръстен Tear White

Красив пръстен изработен от най-висок клас медицинска стомана (316L) и декориран с голям, прозрачен кристал CZ. Класическия дизайн на пръстена позволява лесно до го съчетаете с любима гривна или друг пръстен. Големината на кристала е почти 2 см и няма как да остане незабелязан. Той ще предаде на тоалета Ви несравним блясък и ще Ви накара да се почувствате съвършена и уникална.Кристал: 1,80 см..

27.00лв

Пръстен Turquoise

Този изящен модел е изработен от най-висок клас медицинска стомана (316L) и е декориран с голям тюркоазен камък. Камъкът е около 3 см и няма как да остане незабелязан. Той ще предаде на тоалета Ви един небесно син блясък, като в същото време ще Ви отличи от тълпата и ще Ви накара да се почувствате уникална.Ширина: 3,10 см..

28.00лв

Пръстен Twist

Един пръстен, който ще предаде нежност на Вашия тоалет. Изработен е от най-висок клас медицинска стомана (316L) и е украсен с два прозрачни кристала CZ. Подходящ е както за ежедневието, така и за по специални поводи, като лесно може да се комбинира с друг пръстен или гривна. Пръстенът Twist ще Ви зарежда с настроение и положителни емоции всеки път когато го сложите.Ширина: 0,70 см..

25.00лв
Stainless steel Rings