Обеци от медицинска стомана

Покажи:
Сортирай по:
Обеци White Opera -14%

Обеци White Opera

Обеци от Медицинска СтоманаWhite OperaИзящни обеци, с който ще съберете погледите на околните. Стоят много изискано и са подходящо допълнение към вашия вечерен тоалет. Изработени са от медицинска стомана със сертификат за качество и украсени с малки циркониеви кристали, които има придават допълнителен блясък.Размери: 0,90  2,50см ..

28.00лв 24.00лв

Висящи Обеци Dangle

Обеци от Медицинска СтоманаDangleНежни, висящи обеци украсени със синтетична перла. Един детайл, който ще предаде завършен вид на вашия тоалет и ще Ви накара да се почувствате съвършена. Изработени са от най-висок клас медицинска стомана (316L).Дължина: 6,00 смПерла: 0,80 см..

26.00лв

Елегантни обеци Black Rose

Обеци от Медицинска СтоманаBlack RoseВисящи обеци с черна роза. Подходящи за ежедневно носене и за специални поводи. Изработени от медицинска стомана с черен емайл. Със сертификат за качество. Размер: 1.80 x 3.40cm..

25.00лв

Малки обеци Gold CZ

Обеци от Медицинска СтоманаGold CZНежни обеци изработени от най-висок клас медицинска стомана (316L) и украсени с кристал CZ. Ако обичате да излизате с вързана коса, тези обеци ще завършат Вашата визия.Размери: 0,80 х 0,80смЗакопчаване: винт..

19.00лв

Малки обеци Silver CZ

Обеци от Медицинска СтоманаSilver CZНежни обеци изработени от най-висок клас медицинска стомана (316L) и украсени с кристал CZ. Ако обичате да излизате с вързана коса, тези обеци ще завършат Вашата визия.Размери: 0,80 х 0,80смЗакопчаване: винт..

19.00лв

Обеци "Disco White"

Обеци от Медицинска СтоманаDisco WhiteЕдни различни обеци декорирани с кристали CZ и шамбала. Изработени са от най-висок клас медицинска стомана (316L). Ако обичаш да си различна, оригинална и да се отличаваш от другите, тези обеци ще са прекрасно допълнение към твоя стил.Размери: 1,00 х 2,20 смЗакопчаване: винт..

23.00лв
Обеци Black Moon -21%

Обеци Black Moon

Обеци от Медицинска СтоманаBlack MoonИзключително елегантен модел обеци украсени с черни кристали CZ. Изработени от най-висок клас медицинска стомана (316L). Обеците стоят изключително стилно и са перфектно допълнение към една класическа, черна рокля. Те са малкия детайл, който ще направи визията Ви перфектна.Размери: 2,30 х 2,70 смЗакопчаване: английско..

34.00лв 27.00лв

Обеци Blue Eye

Обеци от Медицинска СтоманаBlue EyeМалки и нежни обеци, които ще бъдат последната щриха на вашия тоалет. Изработени са от най-висок клас медицинска стомана (316L) и са декорирани с небесно син кристал.Размери: 0,70 х 0,70смЗакопчаване: винт..

18.00лв

Обеци Blue Eye Silver

Обеци от Медицинска СтоманаBlue Eye SilverНежни, дамски обеци украсени с небесно син, стъклен кристал. Един детайл, който да завърши твоя тоалет и ще те накара да се почувстваш съвършена. Изработени са от най-висок клас медицинска стомана (316L).Размери: 0,90 х 0,90смЗакопчаване: винт..

20.00лв

Обеци Blue Stone

Обеци от Медицинска СтоманаBlue StoneНежни обеци изработени от най-висок клас медицинска стомана (316L) и украсени със син, квадратен кристал сапфир CZ. Лесно може да ги комбинирате както с ежедневно, така и с официално облекло. Синия кристал ще предаде несравним блясък на Вашия тоалет и ще Ви накара да се почувствате уникална и съвършена.Размери: 0.80 x 0.80cm Закопчаване: винт..

21.00лв
Обеци Blue Swan -21%

Обеци Blue Swan

Обеци от Медицинска СтоманаBlue SwanКласически обеци декорирани със син камък котешко око. Изработени са от най-висок клас медицинска стомана (316L). Стоят елегантно и са страхотен начин да разнообразите своя тоалет.Размери: 1,00 х 2,00 смЗакопчаване: винт..

28.00лв 22.00лв

Обеци Boreale Heart

Обеци от Медицинска СтоманаBoreale HeartЕдни изящни обеци декорирани с кристали Aurore Boreale CZ. Изработени от най-висок клас медицинска стомана (316L). Със своите вечно блещукащи кристали, тези обеци ще предадат несравним блясък на Вашия тоалет.Размери: 1,70 х 1,80 смЗакопчаване: винт..

29.00лв

Обеци Ciena

Обеци от Медицинска СтоманаCienaНежни обеци украсени с кръгла, керамична плочка и кристал CZ. Един малък детайл, който ще завърши Вашата визия и ще Ви накара да се почувствате перфектна. Обеците са изработени от най-висок клас медицинска стомана (316L)Размери: 1,00 х 1,00 смЗакопчаване: винт..

32.00лв

Обеци Ciena Crown

Обеци от Медицинска СтоманаCiena CrownНежни обеци украсени с керамично топче. Един малък детайл, който ще завърши Вашата визия и ще Ви накара да се почувствате перфектна. Обеците са изработени от най-висок клас медицинска стомана (316L)Размери: 1,00 х 1,00 смЗакопчаване: винт..

32.00лв

Обеци Classic Pearl

Перлите винаги ще бъдат модерни и могат да се съчетаят с почти всеки тоалет. Моделът е изработен от медицинска стомана (316L) и декориран със синтетични перли. Това са обеци които може да носите както през ежедневието, така и на официални събития.Перла 0,85 х 0,85 смЗакопчаване: винт..

19.00лв

Обеци Classic Silver

Обеци от Медицинска СтоманаClassic SilverИзчистени, класически халки, които лесно може да комбинирате с всеки Ваш тоалет. Изработени са от най-висок клас медицинска стомана (316L).Размери: 3,00 смЗакопчаване: тип халка..

20.00лв
Обеци Classic Turquoise -21%

Обеци Classic Turquoise

Обеци от Медицинска СтоманаClassic TurquoiseКласически обеци декорирани с тюркоазен камък. Изработени са от най-висок клас медицинска стомана (316L). Стоят елегантно и са страхотен начин да разнообразите своя тоалет.Размери: 1,20 х 2,20 смЗакопчаване: винт..

28.00лв 22.00лв

Обеци Crystal Ball

Обеци от Медицинска Стомана Crystal BallКрасиви обеци с който да блестите. Изработени са от шамбала и медицинска стомана. Инкрустирани с многобройни микро-кристали цирконий. Според вашето настроение, можете да ги носите по два различни начина, като смените местата на малкото и голямото топче.Размери: 0,8см и 1,4см..

22.00лв

Обеци Crystal Black

Обеци от Медицинска СтоманаCrystal BlackМалки обеци изработени от шамбала и най-висок клас медицинска стомана (316L). Декорирани са с черни, микро-кристали CZ. Стоят изключително ефектно в комбинация с бяло или черно облекло. Обеците Crystal Black ще предадат блясък на Вашия тоалет и ще Ви зарежда с положителни емоции винаги когато ги носите.Размери: 0,60 х 0,60 смЗакопчаване: винт..

19.00лв
Обеци Crystal Blue -17%

Обеци Crystal Blue

Обеци от Медицинска СтоманаCrystal BlueМалки обеци изработени от шамбала и най-висок клас медицинска стомана (316L). Декорирани са със сини кристали CZ. Стоят изключително нежно и предават несравним, небесно син блясък на тоалета. Обеците Crystal Blue ще Ви зареждат с настроение и положителни емоции всеки път когато ги сложите.Размери: 0,80 смЗакопчаване: винт..

23.00лв 19.00лв

Обеци Crystal Drop

Обеци от Медицинска СтоманаCrystal DropВисящи обеци украсен с прозрачен кристал CZ. Стоят много ефектно с черна рокля, но може лесно да ги съчетаете и с ежедневния си тоалет. Изработени са от най-висок клас медицинска стомана (316L).Дължина: 2,70 смКристал: 0,70 см..

25.00лв

Обеци Crystal Flower

Обеци от Медицинска СтоманаCrysta FlowerИзящни обеци, които да носите със самочувствие. Изработени са от най-висок клас медицинска стомана (316L) с розово златен цвят. Стоят изключително ефектно в комбинация с вечерна рокля, но също така, могат да се комбинират и с ежедневен тоалет. Един малък детайл, който да Ви зарежда с положителни емоции.Размери: 1,00 х 1,20 смЗакопчаване: винт..

32.00лв

Обеци Crystal Heart

Обеци от Медицинска СтоманаCrystal HeartНежни обеци изработени с шамбала и медицинска стомана. Инкрустирани със сини и прозрачни кристали цирконий. Нещо различно, с което да блестите през слънчевите дни.Размери: 1,50 х 2,80см..

22.00лв

Обеци Crystal Line

Обеци от Медицинска СтоманаCrystal LineИзящни обеци изпълнени с прозрачни кристали, които им придават несравним блясък. Те ще дадат този блясък на Вас и ще Ви заредят с настроение и положителни емоции. Със сигурност ще привличате вниманието на околните както и по специални поводи, така и в ежедневието. Изработени са от най-висок клас медицинска стомана (316L)Размери: 0,40 х 4,00 смЗакопчаване: винт ..

27.00лв

Обеци Crystal Strey

Обеци от Медицинска СтоманаCrystal StreyЕдни красиви, висящи обеци украсени с прозрачен кристал CZ. Изработени са от най-висок клас медицинска стомана (316L). Съчетайте ги със своя ежедневен или вечерен тоалет и те ще Ви зареждат с положителни емоции където и да сте.Дължина: 5,00 смКристал: 0,80 см..

26.00лв

Обеци Disco

Обеци от Медицинска СтоманаDiscoИзящни обеци изработени с шамбала и най-висок клас медицинска стомана (316L). Декорирани са със сини, зелени и прозрачни кристали CZ, които им предават несравним блясък. Обеците Disco ще освежат Вашия тоалет и ще Ви зареждат с настроение и положителни емоции винаги когато ги слагате.Размери: 0,80 смЗакопчаване: винт..

23.00лв

Обеци Disco Ball

Обеци от Медицинска Стомана Disco BallНежни обеци декорирани с микро-кристали CZ и топчета направени с шамбала. Изработени са от най-висок клас медицинска стомана (316L). Един малък детайл, който да завърши Вашия тоалет и да Ви накара да се чувствате съвършена. Размери: 1,00 х 2,80 см..

18.00лв

Обеци Disco Black

Обеци от Медицинска СтоманаDisco BlackЕдни различни обеци декорирани с кристали CZ и шамбала. Изработени са от най-висок клас медицинска стомана (316L). Ако обичаш да си различна, оригинална и да се отличаваш от другите, тези обеци ще са прекрасно допълнение към твоя стил.Размери: 1,00 х 2,20 смЗакопчаване: винт..

22.90лв

Обеци Disco Blue

Обеци от Медицинска СтоманаDisco BlueИзящни обеци изработени с шамбала и най-висок клас медицинска стомана (316L). Декорирани са с небесно сини и прозрачни кристали, които им предават несравним, небесен блясък. Обеците Disco Blue ще освежат Вашия тоалет и ще Ви зареждат с настроение и положителни емоции винаги когато ги слагате.Размери: 0,80 смЗакопчаване: винт..

23.00лв
Обеци Disco Grey -17%

Обеци Disco Grey

Обеци от Медицинска СтоманаDisco GreyИзящни обеци изработени с шамбала и най-висок клас медицинска стомана (316L). Декорирани са със сиви кристали CZ, които им предават несравним, нежен блясък. Обеците Disco Grey ще освежат Вашия тоалет и ще Ви зареждат с настроение и положителни емоции винаги когато ги слагате.Размери: 0,80 смЗакопчаване: винт..

23.00лв 19.00лв

Обеци Disco White

Обеци от Медицинска СтоманаDisco WhiteЕдни различни обеци декорирани с кристали CZ и шамбала. Изработени са от най-висок клас медицинска стомана (316L). Ако обичаш да си различна, оригинална и да се отличаваш от другите, тези обеци ще са прекрасно допълнение към твоя стил.Размери: 1,00 х 2,20 смЗакопчаване: винт..

23.00лв

Обеци Eclipse

Обеци от Медицинска СтоманаEclipseИзящни обеци, които лесно могат да се съчетаят с много различни тоалети. Подходящи са за ежедневно носене, но също така могат да повдигнат настроението Ви, като ги сложите за специален повод. Изработени са от най-висок клас медицинска стомана (316L) и са инкрустирани с малки кристали CZ.Размери: 0,3 х 3,00смЗакопчаване: английско..

30.00лв

Обеци Eclipse White

Обеци от Медицинска СтоманаEclipse WhiteИзящни обеци, които лесно могат да се съчетаят с много различни тоалети. Подходящи са за ежедневно носене, но също така могат да повдигнат настроението Ви, като ги сложите за специален повод. Изработени са от най-висок клас медицинска стомана (316L) и са инкрустирани с малки кристали CZ.Размери: 0,3 х 3,00смЗакопчаване: английско..

32.00лв
Обеци Flare -23%

Обеци Flare

Обеци от Медицинска СтоманаFlareВисящи обеци украсени със стъклени мъниста. Можете лесно да ги съчетаете с ежедневен тоалет, но също така са изключително подходящи за официални събития. Изработени са от най-висок клас медицинска стомана (316L)Дължина: 3,00 смМънисто: 1,20 см..

31.00лв 24.00лв

Обеци Gold Bead

Обеци от Медицинска СтоманаGold BeadЕдни класически обеци, които лесно може да комбинирате с всеки Ваш тоалет. Малки, златисти топчета с опесъчена повърхност. Подходящи са както за ежедневието, така и за по специални поводи. Изработени от най-висок клас медицинска стомана (316L)Размери: 0,60 х 0,60смЗакопчаване: винт..

19.00лв

Обеци Hanging Pearl

Обеци от Медицинска СтоманаHanging PearlНежни, висящи обеци украсени със синтетична перла. Класическия стил на обеците ги прави подходящи за комбинация с различни тоалети. Изработени са от най-висок клас медицинска стомана (316L).Дължина: 3,20 смПерла: 0,8смЗакопчаване: винт..

26.00лв

Обеци Heart Shell

Обеци от Медицинска СтоманаHeart ShellИзящни обеци с форми на сърца, декорирани с бял емайл. Изработени от най-висок клас медицинска стомана (316L). Един малък детайл, който ще завърши Вашия тоалет и ще Ви зарежда с настроение и положителни емоции през целия ден.Размери: 2,00 х 3,10 см..

34.00лв

Обеци Heartbreaker

Обеци от Медицинска СтоманаHeartbreakerНежни обеци сърца декорирани с три висящи халки. Изработени са от най-висок клас медицинска стомана (316L). Елегантен избор за всеки тоалет. Можете да ги носите както в ежедневието, така и на официални събития. Те ще Ви накарат да се почувствате специална където и да сте. Размери: 1,20 х 2,00 смЗакопчаване: винт..

29.00лв
Обеци Hoop S -21%

Обеци Hoop S

Обеци от Медицинска СтоманаHoop SКласически обеци, които да разнообразят Вашия тоалет. Изработени са от най-висок клас медицинска стомана (316L). Стоят много елегантно, но без проблем могат да се съчетаят и с ежедневно облекло.Размери: 0,40 х 2,00 смЗакопчаване: винт..

28.00лв 22.00лв
Обеци Hoops -21%

Обеци Hoops

Обеци от Медицинска СтоманаHoopsКласически обеци, които да разнообразят Вашия тоалет. Изработени са от най-висок клас медицинска стомана (316L). Стоят много елегантно, но без проблем могат да се съчетаят и с ежедневно облекло.Размери: 0,20 х 4,40 смЗакопчаване: винт..

28.00лв 22.00лв

Обеци Jey

Обеци от Медицинска СтоманаJeyИзчистени, висящи обеци, които ще Ви направят перфектна. Изработени са от най-висок клас медицинска стомана (316L). Стоят много ефектно в комбинация с вечерна рокля, но може да ги комбинирате и с ежедневен тоалет.Размери: 1,00 х 4,50 смЗакопчаване: винт..

24.00лв

Обеци Lady Love

Обеци от Медицинска Стомана Lady LoveМалки обеци декорирани с прозрачни кристали CZ. Стоят изключително нежно и стилно. Ако обичате да излизате с вдигната коса, това е малкия детайл, който ще направи визията Ви перфектна. Обеците са изработени от най-висок клас медицинска стомана (316L).Размери: 1,00 х 1,30 смЗакопчаване: винт..

26.00лв

Обеци Light

Обеци от Медицинска СтоманаLightНежни, висящи обеци декорирани с кристал Aurore Boreale CZ, който им предава несравним блясък. Изработени са от най-висок клас медицинска стомана (316L). Завършете тоалета си с обеците Light и те ще Ви накарат да заблестите.Дължина: 2,40 смТопче: 1,00 см..

26.00лв
Обеци Mellow -22%

Обеци Mellow

Обеци от Медицинска СтоманаMellowМалки обеци с пленяващ нюанс на кристала, който ще Ви накара да изпъкнете. Изработени са от най-висок клас медицинска стомана(316L) и са декорирани с кристал Topaz CZ. Малък детайл, който да завърши вашия тоалет и да Ви направи съвършена.Размери: 1,20 х 1,20 смЗакопчаване: винт..

32.00лв 25.00лв

Обеци Opera

Обеци от Медицинска Стомана"Opera"Кръгли висящи обеци със син емайл. Подходящи за както за ежедневно носене така и за специален повод. Изработени от медицинска стомана със сертификат за качество;Размери: 1,5 х 3,5см..

28.00лв

Обеци Phily

Обеци от Медицинска СтоманаPhilyМалки обеци декорирани с прозрачен кристал CZ. Изработени от най-висок клас медицинска стомана (316L). Стоят много нежно и лесно се съчетават с различни тоалети. Размери: 0,80 х 1,10 смЗакопчаване: щифт..

22.00лв

Обеци Pink Eye декорирани с камък котешко око

Красиви обеци, подходящи както за ежедневието така и за специален повод. Изработени от медицинска стомана със сертификат за качество. Украсени с розов камък котешко око. Размери: 1.00 x 2.00cm..

22.00лв
Обеци Plane Boreale -19%

Обеци Plane Boreale

Обеци от Медицинска СтоманаPlane BorealeЕдни изящни обеци декорирани с кристали Aurore Boreale CZ. Изработени от най-висок клас медицинска стомана (316L). Със своите вечно блещукащи кристали, тези обеци ще предадат несравним блясък на Вашия тоалет.Размери: 1,70 х 1,80 смЗакопчаване: английско..

32.00лв 26.00лв

Обеци Plane White

Обеци от Медицинска СтоманаPlane WhiteМалки, изящни обеци украсени с бял емайл. Стоят изключително нежно и можете лесно да ги съчетаете с нещо елегантно. Също така могат да бъдат и страхотно допълнение към всеки ежедневен тоалет. Изработени са от най-висок клас медицинска стомана (316L).Размери: 0,80 х 1,00 смЗакопчаване: винт..

23.00лв
Обеци Purple BFly -22%

Обеци Purple BFly

Нежни обеци във формата на пеперудки украсени с виолетови кристали CZ. Стоят изключително сладко и са един страхотен начин да се отличите от тълпата. Изработени са от най-висок клас медицинска стомана (316L)Размери: 1,60 х 1,60 смЗакопчаване: винт..

36.00лв 28.00лв

Обеци Queen

Обеци от Медицинска СтоманаQueenИзящни обеци, които да носите със самочувствие. Изработени са от най-висок клас медицинска стомана (316L) с розово златен цвят. Стоят изключително ефектно в комбинация с вечерна рокля, но също така, могат да се комбинират и с ежедневен тоалет.Размери: 1,20 х 1,30 смЗакопчаване: винт..

34.00лв

Обеци Red Heart

Висящи обеци със сърца изработени от шамбала и украсени с червени кристали CZ. Кукичката е изработена от най-висок клас медицинска стомана,(316L). Обеците стоят много сладко, а червения цвят в комбинация с блестящите кристали ще събере всички погледи върху Вас.Дължина: 2,80 смСърце: 1,50 см..

24.00лв

Обеци Sapphire

Обеци от Медицинска СтоманаSapphireНежни обеци украсени с кристали Swarovski. Изработени са от най-висок клас медицинска стомана (316L). Стоят изключително нежно и са подходящи за носене както през ежедневието, така на официални събития. Тези малки обеци ще Ви карат да чувствате, че сте уникална където и да сте.Размери: 0,70 х 0,70 смЗакопчаване: винт..

27.00лв

Обеци Shell

Обеци от Медицинска СтоманаShellИзящни обеци с овална форма, декорирани с бял емайл. Изработени от най-висок клас медицинска стомана (316L). Един малък детайл, който ще завърши Вашия тоалет и ще Ви накара да се почувствате перфектна.Размери: 1,40 х 2,40 смЗакопчаване: винт..

32.00лв

Обеци Shine

Нежни обеци украсени с кристали Swarovski. Изработени са от най-висок клас медицинска стомана (316L). Стоят изключително нежно и са подходящи за носене както през ежедневието, така на официални събития. Тези малки обеци ще Ви карат да чувствате, че сте уникална където и да сте.Размери: 0,70 х 0,70 смЗакопчаване: винт..

27.00лв

Обеци Silver Bead

Обеци от Медицинска СтоманаSilver BeadЕдни класически обеци, които лесно може да комбинирате с всеки Ваш тоалет. Малки, сребристи топчета с гладка повърхност. Подходящи са както за ежедневието, така и за по специални поводи. Изработени от най-висок клас медицинска стомана (316L)Размери: 0,80 х 0,80смЗакопчаване: винт..

18.00лв
Обеци Silver Fox -21%

Обеци Silver Fox

Обеци от Медицинска СтоманаSilver FoxМалки, нежни обеци, които да допълнят Вашата визия и да я направят съвършена. Изработени са от най-висок клас медицинска стомана (316L) и са декорирани с прозрачен кристал CZ. Този малък детайл към Вашия тоалет, винаги ще Ви зарежда с положителни емоции.Размери: 0,80 х 1,50 смЗакопчаване: винт..

28.00лв 22.00лв

Обеци Strey

Обеци от Медицинска СтоманаStreyИзчистени, класически обеци, които лесно може да съчетаете с Вашия тоалет. Изработени са от най-висок клас медицинска стомана (316L).Размери: 0,20 х 6,50 смЗакопчаване: винт..

26.00лв

Обеци Swing

Обеци от Медицинска СтоманаSwingВисящи обеци изработени от най-висок клас медицинска стомана (316L). Един интересен и различен дизайн, който ще Ви отличи от тълпата. Подходящи са за комбинация както с ежедневен, така и с вечерен тоалет.Дължина: 4,00 смШирина: 1,00 см..

26.00лв

Обеци Yellow Tear

Обеци от Медицинска Стомана Yellow TearНежни обеци с несравним блясък. Изработени от най-висок клас медицинска стомана (316L). Украсени с жълт кристал CZ. Стоят невероятно в комбинация с вечерна рокля, но също така може да ги съчетаете и с ежедневен тоалет. Тези обеци ще Ви зареждат с настроение където и да сте.Размери: 1,00 х 2,00 см..

29.00лв
Обеци от медицинска стомана

Обеци от Медицинска Стомана

Разгледай една специално подбрана колекция от дамски обеци изработени от най-висок клас медицинска стомана (316L). Тук ще откриеш много интересни модели, които да допълнят твоя тоалет и да внесат настроение и положителни емоции в деня ти.

Моделите ни обеци са специално подбрани, така че да са подходящи както за официални събития, така и за ежедневно носене. Може лесно да ги комбинираш с различни облекла, за да допълниш стила си.

В зависимост от това какво търсиш, в колекцията ще попаднеш на обеци халки, висящи, с перли, с камъни и с различни цветове кристали CZ. Всички модели са изработени от медицинска стомана и имат 2 години гаранция и сертификат за качество. С това Естрея ти гарантира, че те няма да предизвикат алергична реакция и няма да променят цвета си. Твоите нови обеци винаги ще пазят своя първоначален блясък.

Надяваме се, че ще успееш да откриеш своето ново, любимо бижу при нас.

Можеш да разгледаш и другите ни модели обеци със златно, сребърно и платинено покритие ТУК -> Още Обеци

А ако си търсиш още нещо, можеш да откриеш всичките ни модели Колиета, Гривни, Пръстени и перфектно съчетани Комплекти ТУК -> Бижута от Медицинска Стомана