Пръстени от медицинска стомана

Покажи:
Сортирай по:

Пръстен Beyzel

Пръстен от Медицинска СтоманаBeyzelЕлегантен пръстен изработен от най-висок клас медицинска стомана (316L) и декориран с коронка от малки кристали CZ. Моделът стои много луксозно и е страхотен избор за комбинация с вечерна рокля. Но разбира се, може спокойно да го комбинирате и с ежедневно облекло. Пръстенът Bayzel ще завърши Вашия тоалет и ще Ви накара да се почувствате съвършена.Ширина: 2,00 см..

25.00лв

Пръстен Classic

Пръстен от Медицинска СтоманаClassicНежен пръстен изработен от най-висок клас медицинска стомана (316L) и украсен с прозрачен кристал CZ. Изчистения класически дизайн Ви позволява лесно да го съчетаете с любима гривна или друг пръстен. Също така може спокойно да го комбинирате както с ежедневно, така и с официално облекло. Моделът Classic ще Ви изпълва с настроение и положителни емоции където и да сте...

22.00лв

Пръстен Classic One

Пръстен от Медицинска СтоманаClassic OneНежен пръстен изработен от най-висок клас медицинска стомана (316L) и украсен с малък кристал CZ. Изчистения класически дизайн Ви позволява лесно да го съчетаете с любима гривна или друг пръстен. Също така може спокойно да го комбинирате както с ежедневно, така и с официално облекло. Моделът Classic One ще Ви изпълва с настроение и положителни емоции където и да сте...

24.00лв

Пръстен Classic Two

Пръстен от Медицинска СтоманаClassic TwoНежен пръстен изработен от най-висок клас медицинска стомана (316L) и украсен с прозрачен кристал CZ. Изчистения класически дизайн Ви позволява лесно да го съчетаете с любима гривна или друг пръстен. Също така може спокойно да го комбинирате както с ежедневно, така и с официално облекло. Моделът Classic Two ще Ви изпълва с настроение и положителни емоции където и да сте...

24.00лв

Пръстен Cocktail

Пръстен от Медицинска СтоманаCocktailЕдин красив пръстен изработен от най-висок клас медицинска стомана (316L) и декориран с голям камък котешко око. Камъкът е широк почти 2 см и с него пръстенът трудно остава незабелязан. Моделът Cocktail ще Ви отличи от тълпата и ще Ви накара да се почувствате уникална, предавайки нова елегантност на тоалета Ви.Камък: 1,8 см..

26.00лв

Пръстен Emeld Gold

Пръстен от Медицинска СтоманаEmeld GoldКласически пръстен изработен от най-висок клас медицинска стомана (316L) и декориран с бял емайл и прозрачен кристал CZ. Моделът стои много елегантно и може лесно да се съчетае както с ежедневно, така и с официално облекло. Пръстенът Emeld Gold ще Ви зарежда с много настроение и положителни емоции всеки път когато го сложите.Ширина: 0,50 см..

22.00лв

Пръстен Emeld Pink

Пръстен от Медицинска СтоманаEmeld PinkКласически пръстен изработен от най-висок клас медицинска стомана (316L) с розово златен цвят. Декориран е с бял емайл и прозрачен кристал CZ. Моделът стои много елегантно и може лесно да се съчетае както с ежедневно, така и с официално облекло. Пръстенът Emeld Gold ще Ви зарежда с много настроение и положителни емоции всеки път когато го сложите.Ширина: 0,50 см..

22.00лв

Пръстен Eternity

Пръстен от Медицинска СтоманаEternityНежен пръстен изработен от най-висок клас медицинска стомана (316L) и декориран с малки, прозрачни кристали CZ. Моделът стои много елегантно, а многобройните му кристали ще предадат несравним блясък на тоалета Ви. Ширина: 0,30 см..

22.00лв

Пръстен Gold Lay

Пръстен от Медицинска СтоманаGold LayСтилен пръстен изработен от най-висок клас медицинска стомана (316L) и декориран с малки кристал CZ. Множеството кристали дават на пръстена несравним блясък, който той ще предаде на Вашия тоалет. Моделът Gold Ley е изключително подходящ за комбинация с вечерна рокля, но разбира се може лесно да го комбинирате и с ежедневното си облекло. Той ще Ви зарежда с настроение и положителни емоции всеки пък когато го сложите.Ширина: 1,40 см..

25.00лв

Пръстен Gold Spiral

Пръстен от Медицинска СтоманаGold SpiralСтилен пръстен изработен от най-висок клас медицинска стомана (316L) и декориран с малки кристал CZ. Интересния дизайн на пръстена ще Ви отличи от тълпата и ще Ви накара да се почувствате уникална. А кристалите му ще предадат несравним блясък на тоалета Ви. Ширина: 3,00 см..

23.00лв

Пръстен Ice Crystal

Пръстен от Медицинска СтоманаIce CrystalГолям пръстен изработен от най-висок клас медицинска стомана (316L) и декориран с голям кристал CZ. Моделът стои много елегантно и е перфектен избор за комбинация с вечерна рокля, но разбира се лесно може да го съчетаете и с ежедневен тоалет. Пръстенът Ice ще Ви предаде несравним блясък и ще Ви зарежда с положителни емоции всеки път когато го сложите.Размери при кристала 3,20 х 1,30 см..

32.00лв

Пръстен Lady Popular

Пръстен от Медицинска СтомaнаLady PopularИзящен пръстен с коронка от детайлно изработено сърце. Направен е от най-висок клас медицинска стомана (316L). Моделът Lady Popular е последния детайл, който ще завърши Вашия тоалет и ще Ви накара да се почувствате съвършена.Ширина: 2,30 см..

23.00лв

Пръстен My Flower

Пръстен от Медицинска СтоманаMy FlowerКрасив пръстен, който ще предаде нежност на визията Ви. Изработен е от най-висок клас медицинска стомана (316L) и е декориран с прозрачен кристал CZ. Пръстенът стои много елегантно и е страхотно допълнение както за ежедневен така и за вечерен тоалет. Той ще Ви зарежда с настроение и положителни емоции всеки пък когато го сложите.Ширина: 1,40 см..

25.00лв

Пръстен Oval

Пръстен от Медицинска СтоманаOvalГолям пръстен изработен от най-висок клас медицинска стомана (316L) и декориран с прозрачни кристали CZ. Моделът стои много елегантно и е перфектен избор за комбинация с вечерна рокля, но разбира се лесно може да го съчетаете и с ежедневен тоалет. Пръстенът Oval ще Ви предаде несравним блясък и ще Ви зарежда с положителни емоции всеки път когато го сложите.Ширина: 2,10 см..

28.00лв

Пръстен Silver Crown

Пръстен от Медицинска СтоманаSilver CrownКрасив пръстен изработен от най-висок клас медицинска стомана (316L) и декориран с прозрачен кристал CZ. Класическия дизайн на пръстена Ви позволява лесно да го съчетаете с любимата си гривна или с друг пръстен. Също така, можете спокойно да го комбинирате както с ежедневен така и с официален тоалет. Пръстенът Silver Crown ще Ви зарежда с настроение и положителни емоции всеки пък когато го сложите.Ширина: 1,20 см..

25.00лв

Пръстен Star Dust

Пръстен от Медицинска СтоманаStar DustДамски пръстен изработен от най-висок клас медицинска стомана (316L) с опесъчена повърхност. Декориран е с един малък прозрачен кристал CZ. Този пръстен ще се съчетае перфектно с Вашия тоалет и ще повдига настроението Ви през целия ден...

22.00лв
Пръстен Tangle New

Пръстен Tangle

Пръстен от Медицинска СтоманаTangleКрасив пръстен с изящен дизайн. Изработен от най-висок клас медицинска стомана (316L) и декориран с малки, прозрачни кристали CZ. Пръстенът е голям и няма как да остане незабелязан, а интересния му дизайн ще Ви отличи от тълпата и ще Ви накара да се почувствате уникална. Пръстенът Tangle ще Ви зарежда с настроение и положителни емоции всеки път когато го сложите.Ширина: 3,00 см..

29.00лв

Пръстен Tear Black

Пръстен от Медицинска СтоманаTear BlackКрасив пръстен изработен от най-висок клас медицинска стомана (316L) и декориран с голям, черен кристал CZ. Класическия дизайн на пръстена позволява лесно до го съчетаете с любима гривна или друг пръстен. Големината на кристала е почти 2 см и няма как да остане незабелязан. Той ще предаде на тоалета Ви несравним блясък и ще Ви накара да се почувствате съвършена и уникална.Кристал: 1,80 см..

27.00лв

Пръстен Tear White

Пръстен от Медицинска СтоманаTear WhiteКрасив пръстен изработен от най-висок клас медицинска стомана (316L) и декориран с голям, прозрачен кристал CZ. Класическия дизайн на пръстена позволява лесно до го съчетаете с любима гривна или друг пръстен. Големината на кристала е почти 2 см и няма как да остане незабелязан. Той ще предаде на тоалета Ви несравним блясък и ще Ви накара да се почувствате съвършена и уникална.Кристал: 1,80 см..

27.00лв
Пръстен Turquoise New

Пръстен Turquoise

Пръстен от Медицинска СтоманаTurquoiseТози изящен модел е изработен от най-висок клас медицинска стомана (316L) и е декориран с голям тюркоазен камък. Камъкът е около 3 см и няма как да остане незабелязан. Той ще предаде на тоалета Ви един небесно син блясък, като в същото време ще Ви отличи от тълпата и ще Ви накара да се почувствате уникална.Ширина: 3,10 см..

28.00лв
Пръстен Twist New

Пръстен Twist

Пръстен от Медицинска СтоманаTwistЕдин пръстен, който ще предаде нежност на Вашия тоалет. Изработен е от най-висок клас медицинска стомана (316L) и е украсен с два прозрачни кристала CZ. Подходящ е както за ежедневието, така и за по специални поводи, като лесно може да се комбинира с друг пръстен или гривна. Пръстенът Twist ще Ви зарежда с настроение и положителни емоции всеки път когато го сложите.Ширина: 0,70 см..

25.00лв
Пръстени от медицинска стомана

Пръстени от Медицинска Стомана

Внимателно подбрахме за вас най-изящните модели пръстени, които да подхождат на различни стилове на обличане и да допаднат дори на тези с най-изтънчен вкус. Пръстените са изработени от най-висок клас медицинска стомана (316L), което означава, че не предизвикват алергични реакции и няма да променят цвета си с времето. Вашето ново бижу от Естрея винаги ще пази своя блясък. 

Защо да си купим пръстен от медицинска стомана ?

Всички знаем колко е лесно се драскат пръстените. Все пак те украсяват нашите пръсти, с които постоянно боравим и с времето е напълно нормално да се появят драскотини по нашия любим пръстен. Тук се разкрива едно от предимствата на медицинската стомана. Тя е много по-устойчива на драскотини от други метали като сребро и злато например. В състава си медицинската стомана съдържа 17% хром, който образува невидим слой по-повърхността на бижуто и го предпазва от надраскване. Също така в процеса на изработване, пръстените се закаляват, което прави бижуто още по-издържливо.

В тази колекция можеш да избереш своя нов, любим пръстен и вечно да се радваш на неговия блясък. Всички модели имат сертификат за качество и 2 години гаранция.

Разгледай още Колиета, Обеци, Гривни и Комплекти бижута тук -> Бижута от Медицинска Стомана