Stainless Steel Bracelets

Show:
Sort By:

Гривна Color Rain

Гривна от Медицинска Стомана Color RainНещо с което да освежите тоалета си. Красива, разноцветна гривна изработена от медицинска стомана, със сертификат за качество. Подходяща за слънчевите дни.Дължина: 23смВисулки: 2см..

26.00лв
Гривна My B-FLY Out Of Stock

Гривна My B-FLY

Нежна гривна изработена от най-висок клас медицинска стомана (316L). Стои много елегантно и е подходящ избор за комбинация както с ежедневно, така и с официално облекло. Гривна My B-Fly ще Ви зарежда с настроение и положителни емоции всеки път когато я сложите,Дължина: 18+5см..

48.00лв
Гривна Bangle Out Of Stock

Гривна Bangle

Класическа, цяла гривна с опесъчена повърхност, изработена от най-висок клас медицинска стомана (316L). Стои много ефектно в комбинация с вечерна рокля, но разбира се може спокойно да я комбинирате и с ежедневния си тоалет.Диаметър: 6,5 см..

25.00лв

Гривна Clover

Цяла гривна изработена от най-висок клас медицинска стомана (316L). Декорирана е с нежна висулка - детелинка. Диаметърът на гривната е малък (5 см), но се разтяга, за да може гривната да прилегне идеално на Вашата ръка без да се завърта или изхлузва. Гривна Fatima Bead ще се съчетае идеално със всеки Ваш тоалет и ще Ви зарежда с положително емоции всеки път, когато усетите малката детелинка да потрепва на ръката Ви.Диаметър 5 - 9 см..

32.00лв

Гривна Design

Гривна изработена от най-висок клас медицинска стомана (316L) и украсена с геометрични висулки. Малък детайл, който ще завърши Вашия тоалет и ще Ви накара да се почувствате съвършена. Гривна Design е подходяща за носене както през ежедневието, така и за някой по-специален повод.Дължина: 20 см..

29.00лв
Гривна Estreya Heart New

Гривна Estreya Heart

Нежна гривна изработена от най-висок клас медицинска стомана (316L) и декорирана с малко сърце. Лесно се комбинира с различни тоалети, което я прави подходяща както за ежедневно носене, така и за по-официални поводи.Обиколка: 21смДиаметър: 6,00 см..

32.00лв

Гривна Fatima Bead

Цяла гривна изработена от най-висок клас медицинска стомана (316L). Декорирана е с нежна висулка - Ръката на Фатима. Диаметърът на гривната е малък (5 см), но се разтяга, за да може гривната да прилегне идеално на Вашата ръка без да се завърта или изхлузва. Гривна Fatima Bead ще се съчетае идеално със всеки Ваш тоалет и ще Ви зарежда с положително емоции всеки път, когато усетите малката й висулка да потрепва на ръката Ви.Диаметър 5 - 9 см..

32.00лв
Гривна Feather New

Гривна Feather

Една нежна гривна подходяща за всеки повод. Изработена от медицинска стомана и украсена със синтетични перли. Лесно може да я комбинирате както с официално, така и с ежедневно облекло. Гривна Feater ще Ви зарежда с настроение всеки път, когато я усетите на ръката си.Дължина: 16 + 5,00 смПерли: 1,00 см..

28.00лв
Гривна Goldilocks -28% Out Of Stock

Гривна Goldilocks

Изработена от най-висок клас медицинска стомана (316L). Гривна Goldilocks ще завърши Вашия тоалет и ще Ви накара да се почувствате съвършена. Изчистения и класически стил на гривната я правят много лесна за комбиниране с различни тоалети и може да я носите навсякъде. Тя винаги ще повдига Вашето настроение и ще Ви зарежда с положителни емоции, всеки пък когато я усетите на ръката си.Дължина: 17 + 4 см..

32.00лв 23.00лв
Гривна Grace New

Гривна Grace

Елегантна гривна декорирана със синтетични перли и изработена от най-висок клас медицинска стомана. Един малък детайл, който ще разнообрази тоалета Ви. Подходяща е за кобинация с официално облекло, но също така може да я комбинирате и с ежедневния си тоалет.Дължина: 15 + 5,00 смПерли: 1,00 см..

26.00лв

Гривна My Silver Heart

Нежна гривна изработена от най-висок клас медицинска стомана (316L) и декорирана с малко сърце. Лесно се комбинира с различни тоалети, което я прави подходяща както за ежедневно носене, така и за по-официални поводи.Обиколка: 21см..

32.00лв
Гривна My Sun New

Гривна My Sun

Нежна гривна украсена с висулки, слънце и звезди. Подходяща за всеки повод, гривната My Sun ще Ви зарежда с настроение всеки пък когато усетите висулките по ръката си. Изработена от най-висок клас медицинска стомана (316L)Дължина: 18 + 5 см..

31.00лв

Гривна Prea

Цяла гривна изработена от най-висок клас медицинска стомана (316L). Декорирана е с нежна висулка - ключа сол. Диаметърът на гривната е малък (5 см), но се разтяга, за да може гривната да прилегне идеално на Вашата ръка без да се завърта или изхлузва. Гривна Prea ще се съчетае идеално със всеки Ваш тоалет и ще Ви зарежда с положително емоции всеки път, когато усетите малката й висулка да потрепва на ръката Ви...

32.00лв

Гривна Spring Love

Нежна гривна изработена от най-висок клас медицинска стомана (316L). Декорирана е с различни висулки, които ще усещате по-ръката си и ще Ви зареждат с позитивни емоции през цялата година. А лятото може да разнообразите и да я носите на глезена си, също стои много ефектно.Дължина: 20 см..

26.00лв
Гривна Tree of Life New

Гривна Tree of Life

Нежна гривна, която ще освежи твоя тоалет. Изработена е от медицинска стомана и декорирана с кристали CZ. Може лесно да я комбинираш с официално, а също така и ежедневно облекло. Гривна Tree of Life ще те зарежда с настроение и положителни емоции, всеки път когато я усетиш на ръката си.Дължина: 30 см (регулируема)..

32.00лв

Гривна USA

Една нежна и красива гривна декорирана с висулка USA Flag и кристали CZ. Изработена е от най-висок клас медицинска стомана (316L). Лесно се комбинира с различни тоалети. Може да я носите в ежедневието си, а също и да я съчетаете с вечерната Ви рокля.Диаметър: 6-7 смВисулки: 1.50 см..

28.00лв

Гривна Yellow Heart

Нежна гривна за една по-сладка визия. Изработена от медицинска стомана със сертификат за качество. Материалът е антиалергичен и позволява дълги години да се радвате на гривната без да потъмнее. Дължина: 20смСърце: 1см..

24.00лв

Гривна с пеперудка изработена с тънки черни въженца и медицинска стомана

Красива гривна с въжена верижка, подходяща за ежедневно носене. Изработена от медицинска стомана със сертификат за качество.Дължина: 20смЕлемент: 3см..

22.00лв

Гривна Floral String

Гривна от Медицинска Стомана - Floral StringЕдно нежно допълнение към Вашия тоалет. Гривна Floral String е подходящ избор за всеки повод. Може лесно да се комбинира както с официално, така и с ежедневно облекло. Това я прави перфектното бижу, което винаги да Ви зарежда с настроение и положителни емоции, щом я усетите на ръката си.Дължина: 20см..

22.00лв

Гривна Heart String

Едно нежно допълнение към Вашия тоалет. Гривна Heart String е подходящ избор за всеки повод. Може лесно да се комбинира както с официално, така и с ежедневно облекло. Това я прави перфектното бижу, което винаги да Ви зарежда с настроение и положителни емоции, щом я усетите на ръката си.Дължина: 20см..

22.00лв

Гривна Heart String Silver

Едно нежно допълнение към Вашия тоалет. Гривна Heart String Silver е подходящ избор за всеки повод. Може лесно да се комбинира както с официално, така и с ежедневно облекло. Това я прави перфектното бижу, което винаги да Ви зарежда с настроение и положителни емоции, щом я усетите на ръката си.Дължина: 20см..

22.00лв

Цяла гривна USA с 3 висулки изработена от медицинска стомана

Гривна от Медицинска Стомана USAПодходяща за всеки повод. Изработена от медицинска стомана със сертификат за качество. Материалът е антиалергичен, не променя цвета си и ще ви позволи дълги години да се радвате на новата си гривна.Диаметър: 6смВисулки: 1.50см..

28.00лв
Гривна с малки сърчица за китка или глезен изработена от медицинска стомана -18%

Гривна с малки сърчица за китка или глезен изработена от медицинска стомана

Нежна грина, подходяща за ежедневието. Изработена от медицинска стомана със сертификат за качество. Материалът е устойчив, антиалергичен и позволява дълги години да се радвате на новата си гривна, без тя да промени цвета си.Дължина: 23.00см..

22.00лв 18.00лв

Цяла гривна Yellow Heart

Гривна от Медицинска Стомана"Yellow Heart"Цяла гривна украсена с две сърца и жълт емайл. Моделът е изработен от най-висок клас медицинска стомана (316L)Диаметър: 6.00смШирочина: 2.00см..

26.00лв
Stainless Steel Bracelets